Fee Spoek

Mr. F.L. (Fee) Spoek

Fee Spoek is sinds 2022 aangesloten bij Van Doorn cs. Zij studeerde Criminologie en Rechtsgeleerdheid aan de VU Amsterdam, met scriptieonderzoeken naar gepercipieerde gevoelens van (on)veiligheid rondom AZC’s en gezinsherenigingsregels in verschillende rechtsstelsels. Zij deed haar master Human rights & Migration aan de Brussels School of International Studies in Brussel, met een scriptieonderzoek naar het extraterritoriale migratiebeleid van de Europese Unie. Tijdens haar studies liep zij verschillende stages op het gebied van het vreemdelingenrecht (onder andere bij Verblijfblog en de Rechtswinkel voor Migranten)

Na haar terugkeer uit Brussel werkte zij als sociaal-juridisch medewerker bij Stichting STIL, een stichting voor ongedocumenteerden, waarna zij in 2021 de overstap maakte naar de advocatuur. Naast haar werk als advocaat is zij ook extern vertrouwenspersoon bij een culturele organisatie.

Fee specialiseert zich op het gebied van vreemdelingenrecht, personen- en familierecht en arbeidsrecht. Zij spreekt vloeiend Nederlands en Engels, en kan zich redelijk redden in het Frans. Zij is bereikbaar per mail: f.spoek@vandoorncs.nl 


Contact met Fee Spoek >     E-mail f.spoek@vandoorncs.nl