Gratis Inloopspreekuur

Elke maandagmiddag van 16.00 tot 17.00 houden wij in ons kantoor een gratis inloopspreekuur. U kunt daar terecht met juridische vragen waarvan u denkt dat u hulp van een advocaat nodig heeft.

Wij kunnen u dan direct een eerste kort advies geven.
Mocht uw probleem te ingewikkeld zijn voor een kort advies en verdere juridische bijstand lijkt noodzakelijk dan kan direct een vervolgafspraak gemaakt worden.
Als het inschakelen van een advocaat nodig is, zullen met u de daarbij behorende kosten besproken worden. Als u een laag inkomen heeft komt u waarschijnlijk in aanmerking voor door de overheid gefinancierde rechtshulp. Anders zal met u het uurtarief en de te verwachten tijd die de advocaat in uw zaak denkt te steken, besproken worden.

Tevens is er elke donderdagmiddag van 16.00 tot 17.00 een gratis inloopspreekuur in Amsterdam-Noord, Waddenweg 116 (1025 PX). Ook hier kunt u terecht met juridische vragen waarvan u denkt dat u hulp van een advocaat nodig heeft.

Aanmeldformulier voor het inloopspreekuur >
Zie over de kosten verder de webpagina:  “De kosten”
Van Doorn cs advocaten is aangesloten bij het Landelijk Netwerk Gratis Inloopspreekuur Advocaten. U kunt zich met het aanmeldformulier van deze website aanmelden voor het inloopspreekuur. U mag uiteraard ook zonder aanmelding langskomen.