Gratis Inloopspreekuur

Elke maandagmiddag van 16.00 tot 17.00 houden wij in ons kantoor een gratis inloopspreekuur. U kunt daar terecht met juridische vragen waarvan u denkt dat u hulp van een advocaat nodig heeft. BIJ VOORKEUR GRAAG VOORAFGAAND HET FORMULIER INVULLEN. U kunt ook bellen voor het maken van een afspraak, want het kan erg druk zijn op het inloopspreekuur.

Wij kunnen u dan direct een eerste kort advies geven.
Mocht uw probleem te ingewikkeld zijn voor een kort advies en verdere juridische bijstand lijkt noodzakelijk dan kan direct een vervolgafspraak gemaakt worden.
Als het inschakelen van een advocaat nodig is, zullen met u de daarbij behorende kosten besproken worden. Als u een laag inkomen heeft komt u waarschijnlijk in aanmerking voor door de overheid gefinancierde rechtshulp. Anders zal met u het uurtarief en de te verwachten tijd die de advocaat in uw zaak denkt te steken, besproken worden.

Tevens is er elke woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur een gratis inloopspreekuur in Amsterdam-Noord, Waddenweg 116 (1025 PX). Op dinsdagmiddag is er van 16.00 tot 17.00 uur een gratis inloopspreekuur in Amsterdam Nieuw-West, Slotermeerlaan 103-H (1063 JN). Ook op deze locaties kunt u terecht met juridische vragen waarvan u denkt dat u hulp van een advocaat nodig heeft.

Aanmeldformulier voor het inloopspreekuur >
Zie over de kosten verder de webpagina:  “De kosten”
Van Doorn cs advocaten is aangesloten bij het Landelijk Netwerk Gratis Inloopspreekuur Advocaten. U kunt zich met het aanmeldformulier van deze website aanmelden voor het inloopspreekuur. U mag uiteraard ook zonder aanmelding langskomen.