Mr. P.M. Poelman

Pieter Poelman is sinds maart 2023 advocaat bij Van Doorn cs Advocaten. Hij is werkzaam in zowel de civiele- als bestuursrechtelijke praktijk. Voordat Pieter bij Van Doorn cs werkzaam was werkte hij in de vastgoedpraktijk bij een middelgroot kantoor.

Pieter Poelman heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden. In 2018 is hij afgestudeerd in het civiele recht. Tijdens zijn studie was Pieter werkzaam als griffier bij het Gerechtshof Den Haag en heeft hij diverse stages gelopen. Verder heeft Pieter een semester gestudeerd aan de University of East Anglia in Norwich.

Pieter is lid van de Vereniging Sociale Advocatuur Nederland en lid van de Vereniging van Jonge Onroerend Goed Juristen.

 

Pieter Poelman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoof- en (sub)rechtsgebieden geregistreerd:
• Algemene praktijk: Bestuursrecht, Burgerlijk recht
• Huurrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Pieter Poelman

 Contact met Pieter Poelman >                                                             E-mail p.poelman@vandoorncs.nl