Rosalie Meinen

Mr. R. (Rosalie) Meinen

Rosalie Meinen is per 1 maart 2023 aangesloten als advocaat bij Van Doorn cs Advocaten. Zij is sinds 2020 werkzaam in de juridische sector. Rosalie is werkzaam op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht en sociaal zekerheidsrecht.

Rosalie heeft Nederlands recht gestudeerd aan Universiteit Leiden. Daarna volgde zij haar master Conflicthantering, mediation en rechtspraak aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, welke zij cum laude heeft afgerond.

Tijdens haar studie heeft zij stage gelopen bij een kantoor op het gebied van bestuursrecht en arbitrage. Daarnaast deed Rosalie vrijwilligerswerk bij de Rechtswinkel Amsterdam, waar zij ook voorzitter van de sectie bestuursrecht was.

Zorgvuldigheid, kwaliteit en assertiviteit staan bij Rosalie hoog in het vaandel. Rosalie vindt het belangrijk dat u zich gehoord voelt en probeert in eerste instantie samen met u naar een bevredigende oplossing te zoeken. Wanneer een procedure bij de rechtbank nodig is, zet zij zich uiteraard ook ten volste voor u in.
Rosalie Meinen
 

Rosalie beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.


 Contact met Rosalie Meinen >                                                             E-mail r.meinen@vandoorncs.nl