Wetboeken van Doorn Advocaten cs

Specialisaties

Arbeidsrecht
Wij adviseren en voeren procedures inzake arbeidsconflicten, zoals ontslag op staande voet, loonvorderingen en juridische zaken die hiermee samenhangen.

Meer informatie


Huur- en woonrecht
Wij staan u bij in juridische geschillen met uw verhuurder, zoals onrechtmatige opzeggingen, verzoeken om medehuurderschap, voortzettingen huurovereenkomst na overlijden en achterstallig onderhoud. Tevens kunnen wij u juridisch bijstaan als u woont in een sloop- of gekraakte woning.

Meer informatie


Personen- en familierecht
Wij vertegenwoordigen u in procedures zoals echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie en gezag. Ook helpen wij u bij ondertoezichtstellingen, uithuisplaatsingen en ontheffingen ouderlijk gezag, wanneer er problemen dreigen voor u of uw kinderen. Als u ongehuwd samenwoont en uw relatie is beëindigd, ook dan kunnen wij u helpen met de juridische afwikkeling.

Meer informatie


Strafrecht
Heeft u een dagvaarding ontvangen van het openbaar ministerie? Dan kunt u bij ons terecht. Tevens verlenen wij bijstand in kinderstrafzaken. Als u slachtoffer bent geworden van een delict helpen wij u in procedures bij de rechtbank.

Meer informatie


Sociaal zekerheidsrecht
Voor problemen met uw uitkeringsinstantie (UWV, Dienst Werk en Inkomen etc.) kunt u bij ons een afspraak maken. Wij voeren bezwaarschriftprocedures, procedures bij de rechtbank en procedures in hoger beroep bij de Centrale Raad van Beroep.

Meer informatie


Overige rechtsgebieden
Wij kunnen u ook bijstaan op het gebied van consumentenrecht, geldvorderingen en de nakoming van overeenkomsten.